0
Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95.
De verzendkosten voor België bedragen € 5,95.
De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van je bestelling.

Bij bestellingen boven een bedrag van € 50,00 worden (voor leveringen binnen Nederland en België) géén verzendkosten berekend. In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen t.z.t. vermeld staan op de beginpagina van deze site.

Zondagbezorging

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op zondag te laten leveren. Je betaalt dan altijd € 5,95. Voor zondagbezorging geldt een minimum bestelbedrag van € 20,00. Zondagbezorging is alleen mogelijk in Nederland.

Brievenbusbezorging

Een aantal producten in ons assortiment, is geschikt voor bezorging in de brievenbus (alleen in Nederland). Mocht je bestelling geschikt zijn voor brievenbusbezorging, dan krijg je tijdens het afrekenproces de mogelijkheid om voor brievenbusbezorging te kiezen. De kosten voor brievenbusbezorging zijn € 5,95. De levertijd voor brievenbusbezorging kan echter een dag langer zijn dan via pakketpost. Ook pakketten die in de brievenbus bezorgd worden, zijn voorzien van een trackingnummer.

Verzendkosten wereldwijd

Voor een overzicht van alle landen waar wij heen verzenden, zie: Verzendkosten wereldwijd. Wij verzenden alleen naar landen die op de voorgenoemde pagina getoond worden.

Logo's transporteurs